Live stream Griekspoor - Thompson (finale Libema Open0

Live stream Griekspoor - Thompson (finale Libema Open0

Kijk op zondag 18 juni om 14.30 uur LIVE naar de finale van de Libéma Open met Tallon Griekspoor via onderstaande livestream.

In navolging op Tim van Rijthoven in 2022 staat dit jaar Tallon Griekspoor in de finale van het ATP toernooi in Rosmalen, ofterwijl de Libéma Open. Daarin neemt hij het op tegen de Australiër Jordan Thompson.

De finale van de Libéma Open tussen Tallon Griekspoor en Jordan Thompson is op zondag 18 juni rond 14.30 uur te zien op Ziggo Sport, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Vanwege het weer kan de starttijd wijzigen. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Griekspoor - Thompson</em> (finale Libema Open0 Kijk op zondag 18 juni om 14.30 uur LIVE naar de finale van de Libéma Open met Tallon Griekspoor via onderstaande livestream. In navolging op Tim van Rijthoven in 2022 staat dit jaar Tallon Griekspoor in de finale van het ATP toernooi in Rosmalen, ofterwijl de Libéma Open. Daarin neemt hij het op tegen de Australiër Jordan Thompson. De finale van de Libéma Open tussen Tallon Griekspoor en Jordan Thompson is op zondag 18 juni rond 14.30 uur te zien op Ziggo Sport, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Vanwege het weer kan de starttijd wijzigen. De samenvatting volgt op Gids.tv.
Live :
Live stream Griekspoor - Thompson (finale Libema Open0

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV