Feest in huize Vonk: larf Kwak eindelijk uit been van Freek Vonk gekropen

Feest in huize Vonk: larf Kwak eindelijk uit been van Freek Vonk gekropen

Dinsdag 20 juni 2023 om 17:00

Het is feest in huize Vonk! Na bijna drie maanden is de larf die in het been van Freek Vonk leefde er eindelijk uit gekropen. Op Instagram deelt de bioloog enthousiast dat Kwak, zoals hij het beestje liefkozend noemde, in de nacht van maandag op dinsdag gezond ter wereld is gekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Feest in huize Vonk: <em>larf Kwak</em> eindelijk uit been van <em>Freek Vonk</em> gekropen Het is feest in huize Vonk! Na bijna drie maanden is de larf die in het been van Freek Vonk leefde er eindelijk uit gekropen. Op Instagram deelt de bioloog enthousiast dat Kwak, zoals hij het beestje liefkozend noemde, in de nacht van maandag op dinsdag gezond ter wereld is gekomen. Tekst gaat verder onder de video. Kwak Vonk"Holy moly... IK... BEN... BEVALLEN!!" schrijft Freek enthousiast bij een close-up foto van een larf. "Afgelopen nacht om 03:30 besloot Kwak de Larf, na bijna drie maanden in mijn been te hebben geleefd, eindelijk ter wereld te komen... Het was werkelijk WEERGALOOS!" De programmamaker heeft de 'bevalling' opgenomen, maar de video wordt momenteel gemonteerd en zal later worden gedeeld, zo meldt hij. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Freek Vonk geeft een update van zijn larven 'bevruchting' Bekijk deze video » Video: walging in Shownieuws-studio om larven Freek Vonk (video) Bekijk deze video » Freek Vonk peutert dode larven uit zijn been: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Entertainment :

Kwak Vonk
"Holy moly... IK... BEN... BEVALLEN!!" schrijft Freek enthousiast bij een close-up foto van een larf. "Afgelopen nacht om 03:30 besloot Kwak de Larf, na bijna drie maanden in mijn been te hebben geleefd, eindelijk ter wereld te komen... Het was werkelijk WEERGALOOS!" De programmamaker heeft de 'bevalling' opgenomen, maar de video wordt momenteel gemonteerd en zal later worden gedeeld, zo meldt hij.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's