Shownieuws over liefdesbreuk Freek Vonk: "Franka hield niet van larf Kwak"

Shownieuws over liefdesbreuk Freek Vonk: "Franka hield niet van larf Kwak"

Shownieuws over liefdesbreuk <em>Freek Vonk</em>: &quot;Franka hield niet van larf Kwak&quot; Freek Vonk en Franka Vedder zijn geen koppel meer. De Shownieuws-tafel heeft het over de liefdesbreuk. Bekijk het fragment hierboven. Larf KwakFreek vindt het lastig om een relatie aan te gaan door zijn avontuurlijke leven, liet hij eerder aan Eus weten. Bart Ettekoven zegt over larf Kwak in Shownieuws: "Ik weet niet of Franka een type is die dit leuk vindt." Zou de larf te maken hebben met de breuk? Geen ruzie“Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen”, laat het stel op social media weten. “Er is absoluut geen ruzie of narigheid tussen ons, en we hadden het allebei graag anders gezien. We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten - hoe droevig dat ook is.” Bekijk de Shownieuws-video over de liefdesbreuk hierboven. Bekijk ook Freek Vonk geeft update over larf Kwak in zijn been, 'meer pijn dan ooit tevoren' Bekijk deze video » Feest in huize Vonk: larf Kwak eindelijk uit been van Freek Vonk gekropen Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 juli 2023 om 10:10

Freek Vonk en Franka Vedder zijn geen koppel meer. De Shownieuws-tafel heeft het over de liefdesbreuk. Bekijk het fragment hierboven.

Larf Kwak
Freek vindt het lastig om een relatie aan te gaan door zijn avontuurlijke leven, liet hij eerder aan Eus weten. Bart Ettekoven zegt over larf Kwak in Shownieuws: "Ik weet niet of Franka een type is die dit leuk vindt." Zou de larf te maken hebben met de breuk?

Geen ruzie
“Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen”, laat het stel op social media weten. “Er is absoluut geen ruzie of narigheid tussen ons, en we hadden het allebei graag anders gezien. We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten - hoe droevig dat ook is.”

Bekijk de Shownieuws-video over de liefdesbreuk hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's