Video: hilarische parkeerblunder scheidsrechter Bas Nijhuis in De Oranjezomer

Video: hilarische parkeerblunder scheidsrechter Bas Nijhuis in De Oranjezomer

Vrijdag 7 juli 2023 om 09:23

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Scheidsrechter Bas Nijhuis was gisteravond te gast in de talkshow De Oranjezomer. Nijhuis heeft alleen één probleempje: zijn truck is een beetje te breed voor de Bredase parkeerplekken.

Video: hilarische parkeerblunder scheidsrechter <em>Bas Nijhuis</em> in <em>De Oranjezomer</em> Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Scheidsrechter Bas Nijhuis was gisteravond te gast in de talkshow De Oranjezomer. Nijhuis heeft alleen één probleempje: zijn truck is een beetje te breed voor de Bredase parkeerplekken. ParkeerblunderOp het moment dat Bas zijn witte Dodge Ram probeert te parkeren, wordt snel de camera erbij gehaald. Het levert hilarische beelden op, en gelukkig loopt het voor de scheidsrechter nog goed af ook. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Parkeerblunder
Op het moment dat Bas zijn witte Dodge Ram probeert te parkeren, wordt snel de camera erbij gehaald. Het levert hilarische beelden op, en gelukkig loopt het voor de scheidsrechter nog goed af ook.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's