Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending De reis van Arnout Hauben en zijn vrienden en collega's langs de Middellandse Zee gaat verder op het eiland Lampedusa. Aldaar gaan de drie weer bijzondere avonturen beleven. VissersArnout Hauben is aangekomen op Lampedusa. Het eiland was voor duizenden vluchtelingen uit Afrika en Azië de toegangspoort tot Europa. De vissers van het eiland redden bijna dagelijks mensen op zee. SchipbreukArnouts reis gaat verder richting Malta. Daar is een groot volksfeest gaande ter ere van apostel Paulus, die 2000 jaar geleden schipbreuk leed voor de kust van het eiland.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 10 juli 2023 om 21:30

De reis van Arnout Hauben en zijn vrienden en collega's langs de Middellandse Zee gaat verder op het eiland Lampedusa. Aldaar gaan de drie weer bijzondere avonturen beleven.

Vissers
Arnout Hauben is aangekomen op Lampedusa. Het eiland was voor duizenden vluchtelingen uit Afrika en Azië de toegangspoort tot Europa. De vissers van het eiland redden bijna dagelijks mensen op zee.

Schipbreuk
Arnouts reis gaat verder richting Malta. Daar is een groot volksfeest gaande ter ere van apostel Paulus, die 2000 jaar geleden schipbreuk leed voor de kust van het eiland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dwars door de Middellandse Zee

Actuele video's

Meer actuele video's