Chris Woerts is overtuigd: formule 1 blijft bij Viaplay!

Chris Woerts is overtuigd: formule 1 blijft bij Viaplay!

Zaterdag 15 juli 2023 om 11:00

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Chris Woerts</em> is overtuigd: formule 1 blijft bij Viaplay! Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het gaat niet goed met het streamingplatform Viaplay. Onlangs zijn ze 77 procent van de beurswaarde verloren. Het bedrijf verkeerd in zwaar weer. Toch houdt Viaplay de Formule 1 rechten vast. Er waren geruchten dat Ziggo de rechten ging kopen, maar Viaplay ontkent dit. Kan de Formule 1 het bedrijf redden? Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Estavana Polman tikt Rutger Castricum op de vingers in De Oranjezomer: 'Nu doe je lelijk' Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Jan Joost van Gangelen ontvangt boete van 259 euro Bekijk deze video » Rutger Castricum dolt met mensen in het publiek De Oranjezomer: 'Oude taarten' Bekijk deze video » Oranjezomer-tafel velt kritisch oordeel over politieke carrière Sigrid Kaag: 'Niet zo geschikt' Bekijk deze video » Noa Vahle gaat over haar nek door wielren gelletje in De Oranjezomer: 'Dit is zoet' Bekijk deze video » Jan Joost van Gangelen haalt uit naar Chris Woerts: '80 procent wat hij zegt is niet waar' Bekijk deze video »
TV :

Het gaat niet goed met het streamingplatform Viaplay. Onlangs zijn ze 77 procent van de beurswaarde verloren. Het bedrijf verkeerd in zwaar weer. Toch houdt Viaplay de Formule 1 rechten vast. Er waren geruchten dat Ziggo de rechten ging kopen, maar Viaplay ontkent dit. Kan de Formule 1 het bedrijf redden?

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's