RTL Nieuws: man aangehouden in verband met steekpartij Leiden (video)

RTL Nieuws: man aangehouden in verband met steekpartij Leiden (video)

Zaterdag 15 juli 2023 om 19:17

<em>RTL Nieuws</em>: man aangehouden in verband met steekpartij Leiden (video) De politie heeft een man aangehouden in verband met de steekpartij in het centrum van Leiden. Bij die steekpartij kwam één persoon om het leven, een 66-jarige man. Twee andere slachtoffers raakten gewond, van wie één ernstig. De dader was een tijdje spoorloos, maar lijkt nu dus terecht. De politie doet nog onderzoek. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: politie treft dode vrouw aan in woning Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video » HvNL: auto slaat over de kop in woonwijk in Goes na aanrijding paaltje (video) Bekijk deze video » Droevig nieuws: paard ontsnapt van manege en wordt doodgereden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: man aangehouden in verband met steekpartij Leiden (video)

De politie heeft een man aangehouden in verband met de steekpartij in het centrum van Leiden. Bij die steekpartij kwam één persoon om het leven, een 66-jarige man. Twee andere slachtoffers raakten gewond, van wie één ernstig. De dader was een tijdje spoorloos, maar lijkt nu dus terecht. De politie doet nog onderzoek.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's