Verwarde man zat urenlang op het dak in Bunschoten (HvNL)

Verwarde man zat urenlang op het dak in Bunschoten (HvNL)

<em>Verwarde man</em> zat urenlang op het dak in <em>Bunschoten</em> (<em>HvNL</em>) In Bunschoten zat een verwarde man urenlang op het dak. Verschillende hulpdiensten kwamen er aan te pas om hem er veilig van af te krijgen. Omstanders vertellen in Hart van Nederland dat hij wel vaker dit soort taferelen uithaalt en dat hij om zijn kinderen vroeg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Seksclub in de brand aan de Arnhemseweg bij Beekbergen Bekijk deze video » Kankerverwekkende stof in sloot waar kinderen spelen: "Hoge concentraties" Bekijk deze video » Heftige beelden: poes klem tussen raam en overlijdt in Rijen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 16 juli 2023 om 21:17

In Bunschoten zat een verwarde man urenlang op het dak. Verschillende hulpdiensten kwamen er aan te pas om hem er veilig van af te krijgen. Omstanders vertellen in Hart van Nederland dat hij wel vaker dit soort taferelen uithaalt en dat hij om zijn kinderen vroeg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's