Robert Doornbos velt pijnlijk oordeel over F1-carrière Nyck de Vries: 'Onder de maat'

Robert Doornbos velt pijnlijk oordeel over F1-carrière Nyck de Vries: 'Onder de maat'

Vrijdag 21 juli 2023 om 13:32

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjezomer heeft oud-coureur Robert Doornbos donderdagavond zijn mening gegeven over de Formule 1-exit van Nyck de Vries. De Nederlandse coureur werd recentelijk door Red Bull-topman Helmut Marko ontslagen en vervangen door Daniel Ricciardo.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robert Doornbos</em> velt pijnlijk oordeel over F1-carrière <em>Nyck de Vries</em>: 'Onder de maat' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer heeft oud-coureur Robert Doornbos donderdagavond zijn mening gegeven over de Formule 1-exit van Nyck de Vries. De Nederlandse coureur werd recentelijk door Red Bull-topman Helmut Marko ontslagen en vervangen door Daniel Ricciardo. Tekst gaat verder onder de video. Onder de maatVolgens Robert Doornbos is er weinig hoop voor De Vries om terug te keren naar de koningsklasse van de autosport: "Met zijn ervaring was het onder de maat, dus het was wel iets dat hij zeker voelde aankomen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Onder de maat
Volgens Robert Doornbos is er weinig hoop voor De Vries om terug te keren naar de koningsklasse van de autosport: "Met zijn ervaring was het onder de maat, dus het was wel iets dat hij zeker voelde aankomen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's