Ziggo-analist Jack Plooij hint op terugkeer F1-rechten: 'Volgend jaar sta ik er gewoon weer'

Ziggo-analist Jack Plooij hint op terugkeer F1-rechten: 'Volgend jaar sta ik er gewoon weer'

Vrijdag 21 juli 2023 om 15:42

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

In De 538 Ochtend belden Bas en Dylan met Jack Plooij, waarbij ze vooruitkeken naar het Formule 1-weekend in Hongarije en de moeilijkheden bij Viaplay bespraken. Jack hintte dat we mogelijk na een jaar weer kunnen luisteren naar de vertrouwde stemmen van Jack Plooij en Olav Mol tijdens de raceweekenden.

Tekst gaat verder onder de video.

Ziggo-analist <em>Jack Plooij</em> hint op terugkeer <em>F1-rechten</em>: 'Volgend jaar sta ik er gewoon weer' Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken. In De 538 Ochtend belden Bas en Dylan met Jack Plooij, waarbij ze vooruitkeken naar het Formule 1-weekend in Hongarije en de moeilijkheden bij Viaplay bespraken. Jack hintte dat we mogelijk na een jaar weer kunnen luisteren naar de vertrouwde stemmen van Jack Plooij en Olav Mol tijdens de raceweekenden. Tekst gaat verder onder de video. UitzendrechtenDe vraag is of Ziggo bereid is om meer te betalen dan het bedrag dat het enkele jaren geleden over had voor de uitzendrechten, toen ViaPlay het overbod. Over het algemeen stijgen de prijzen van uitzendrechten voor sportcompetities als contracten moeten worden verlengd, zelden dalen ze. Het F1-seizoen is bovendien langer geworden sinds de vorige onderhandelingen, wat betekent dat er meer F1-races zijn en dus ook meer uitzendrechten nodig zijn. De Formule 1 GP van Hongarije is op zondag 23 juli om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Video: Nederlandse Formule 1-fan komt pijnlijk ten val tijdens Grand Prix van Oostenrijk Bekijk deze video » Chris Woerts is overtuigd: formule 1 blijft bij Viaplay! Bekijk deze video »
Formule 1 :

Uitzendrechten
De vraag is of Ziggo bereid is om meer te betalen dan het bedrag dat het enkele jaren geleden over had voor de uitzendrechten, toen ViaPlay het overbod. Over het algemeen stijgen de prijzen van uitzendrechten voor sportcompetities als contracten moeten worden verlengd, zelden dalen ze. Het F1-seizoen is bovendien langer geworden sinds de vorige onderhandelingen, wat betekent dat er meer F1-races zijn en dus ook meer uitzendrechten nodig zijn.

De Formule 1 GP van Hongarije is op zondag 23 juli om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's