Pretparkliefhebbers genieten van regen: 'De wachtrijen zijn een stuk korter' (video)

Pretparkliefhebbers genieten van regen: 'De wachtrijen zijn een stuk korter' (video)

Vrijdag 4 augustus 2023 om 19:33

Pretparkliefhebbers genieten van <em>regen</em>: 'De wachtrijen zijn een stuk korter' (video) Weerbericht: zomerweer komt eindelijk terug, volgende week is de regen voorbij (video) Bekijk deze video » Ook als de regen met bakken uit de lucht komt, gaan genoeg mensen een dagje naar een pretpark. Maar waarom? RTL Nieuws-verslaggever Naomi Vlug trok haar poncho aan en ging op onderzoek uit. De echte liefhebbers zien de voordelen wel van het slechte weer: 'De wachtrijen zijn een stuk korter. Voor de echte pretparkfanaten is dit juist super.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: Nederlanders omgekomen bij overstromingen Slovenië, mogelijk getroffen door bliksem Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagen vol met farmaceutische middelen gekanteld (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man raakt ernstig gewond bij wegbranden onkruid (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Pretparkliefhebbers genieten van regen: 'De wachtrijen zijn een stuk korter' (video)

Ook als de regen met bakken uit de lucht komt, gaan genoeg mensen een dagje naar een pretpark. Maar waarom? RTL Nieuws-verslaggever Naomi Vlug trok haar poncho aan en ging op onderzoek uit. De echte liefhebbers zien de voordelen wel van het slechte weer: 'De wachtrijen zijn een stuk korter. Voor de echte pretparkfanaten is dit juist super.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's