Vandaag Inside gemist? Johan heeft eindelijk rijbewijs & deelt sneer uit aan Maarten van Rossem

Vandaag Inside gemist? Johan heeft eindelijk rijbewijs & deelt sneer uit aan Maarten van Rossem

Woensdag 30 augustus 2023 om 16:32

Dinsdagavond bij Vandaag Inside was er een groot applaus voor Johan Derksen want hij heeft eindelijk zijn rijbewijs binnen. Daarnaast of daardoor was het weer tijd om een sneer uit te delen aan Maarten van Rossem. Wat was er deze keer niet goed aan het prominente jurylid van De Slimste Mens?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan</em> heeft eindelijk rijbewijs &amp; deelt sneer uit aan <em>Maarten van Rossem</em> Dinsdagavond bij Vandaag Inside was er een groot applaus voor Johan Derksen want hij heeft eindelijk zijn rijbewijs binnen. Daarnaast of daardoor was het weer tijd om een sneer uit te delen aan Maarten van Rossem. Wat was er deze keer niet goed aan het prominente jurylid van De Slimste Mens? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's