Zien: heren Vandaag Inside krijgen slappe lach van deze man

Zien: heren Vandaag Inside krijgen slappe lach van deze man

Woensdag 30 augustus 2023 om 07:57

Het CDA kwam er weer eens niet goed vanaf bij Vandaag Inside dinsdagavond en vooral de begin deze maand afgetreden voorzitter Hans Huibers kwam er niet goed vanaf: 'Dat kleine lilliputtertje. Die heeft samen met Hugo en Wopke die hele club kapotgemaakt', meent Johan Derksen. Van der Gijp heeft wat medelijden maar als ze vervolgens beelden van Huibers zien schieten de heren, en zo ongeveer de hele studio, in de slappe lach.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zien: heren <em>Vandaag Inside</em> krijgen slappe lach van deze man Het CDA kwam er weer eens niet goed vanaf bij Vandaag Inside dinsdagavond en vooral de begin deze maand afgetreden voorzitter Hans Huibers kwam er niet goed vanaf: 'Dat kleine lilliputtertje. Die heeft samen met Hugo en Wopke die hele club kapotgemaakt', meent Johan Derksen. Van der Gijp heeft wat medelijden maar als ze vervolgens beelden van Huibers zien schieten de heren, en zo ongeveer de hele studio, in de slappe lach. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 29 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's