Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag begint op RTL5 het nieuwe seizoen van Five Days Inside. In dit nieuwe seizoen gaan afwisselend Eddy Zoey en Geraldine Kemper op bezoek bij verschillende instellingen in Nederland, waar je normaal niet zomaar binnenkomt. RevalidatieEddy Zoey gaat vijf dagen inside bij het Daan Theeuwes Centrum in Woerden. Een uniek revalidatiecentrum met een heel specifieke doelgroep: jonge mensen tussen de 16 en 35 jaar met ernstig niet aangeboren hersenletsel. HersenbloedingEddy maakt onder meer kennis met Colette en haar man Hendrik. Colette werd vlak na de bevalling van haar zoon Jordy getroffen door een hersenbloeding. Hoe vergaat het haar in het revalidatiecentrum?
Uitzending :
Five Days Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 30 August 2023 om 21:35

Woensdag begint op RTL5 het nieuwe seizoen van Five Days Inside. In dit nieuwe seizoen gaan afwisselend Eddy Zoey en Geraldine Kemper op bezoek bij verschillende instellingen in Nederland, waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Revalidatie
Eddy Zoey gaat vijf dagen inside bij het Daan Theeuwes Centrum in Woerden. Een uniek revalidatiecentrum met een heel specifieke doelgroep: jonge mensen tussen de 16 en 35 jaar met ernstig niet aangeboren hersenletsel.

Hersenbloeding
Eddy maakt onder meer kennis met Colette en haar man Hendrik. Colette werd vlak na de bevalling van haar zoon Jordy getroffen door een hersenbloeding. Hoe vergaat het haar in het revalidatiecentrum?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Five Days Inside

Actuele video's

Meer actuele video's