Mopperpot Marie gaat los in Lang Leve De Liefde: ‘Wat een achterlijke vraag!’

Mopperpot Marie gaat los in Lang Leve De Liefde: ‘Wat een achterlijke vraag!’

Mopperpot Marie gaat los in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Wat een achterlijke vraag!’ In Lang Leve De Liefde bloeit de liefde tussen Marie en Arie nog niet echt op. Sterker nog, Marie gaat helemaal los en doet niets anders dan mopperen en sneren. ‘Dan moet je elkaar mogen!’In een poging elkaar beter te leren kennen wordt de vragenpot erbij gepakt. Een vraag is bijvoorbeeld wat ze doen om hun relatie spannend te houden. “Wat is dit nou voor een onzin, wat een achterlijke vraag!”, aldus Marie. Ook komt het dilemma op tafel of ze liever samen wandelen of naar een voetbalwedstrijd gaan. Arie gaat voor voetbal, maar krijgt niet echt een liefdevol antwoord terug. “Dan moet je elkaar mogen!” Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: laat Astrid Ko haar een nekmassage geven? Bekijk deze video » Video: Nick schrikt van aantal bedpartners van Chris in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Giselle vindt betalen ‘mannentaak’, maar Marcos komt in opstand Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 15 september 2023 om 15:01

In Lang Leve De Liefde bloeit de liefde tussen Marie en Arie nog niet echt op. Sterker nog, Marie gaat helemaal los en doet niets anders dan mopperen en sneren.

‘Dan moet je elkaar mogen!’
In een poging elkaar beter te leren kennen wordt de vragenpot erbij gepakt. Een vraag is bijvoorbeeld wat ze doen om hun relatie spannend te houden. “Wat is dit nou voor een onzin, wat een achterlijke vraag!”, aldus Marie. Ook komt het dilemma op tafel of ze liever samen wandelen of naar een voetbalwedstrijd gaan. Arie gaat voor voetbal, maar krijgt niet echt een liefdevol antwoord terug. “Dan moet je elkaar mogen!”

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's