Geert Boersema uit hospice gezet na onverwacht herstel: 'Het was heftig'

Geert Boersema uit hospice gezet na onverwacht herstel: 'Het was heftig'

Geert Boersema uit <em>hospice</em> gezet na <em>onverwacht herstel</em>: 'Het was heftig' Mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben, kunnen hun laatste maanden doorbrengen in een hospice", zegt zus Dineke Boersma. Haar broer Geert Boersema uit Emmeloord kreeg een plek in een hospice, knapte echter weer op, en moest vervolgens vertrekken. 'Het was heftig, zowel voor Geert als voor onszelf', blikt Dineke terug. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: slapeloze buren in Vught door vastzittende kater Bob en zijn gemiauw Bekijk deze video » Video: inzittenden auto vluchten na zware aanrijding met motor in Kapelle Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 17 september 2023 om 17:06

Mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben, kunnen hun laatste maanden doorbrengen in een hospice", zegt zus Dineke Boersma. Haar broer Geert Boersema uit Emmeloord kreeg een plek in een hospice, knapte echter weer op, en moest vervolgens vertrekken. 'Het was heftig, zowel voor Geert als voor onszelf', blikt Dineke terug.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's