Zien: Russell Brand laat van zich horen na beschuldigingen seksueel grensoverschrijdend gedrag

Zien: Russell Brand laat van zich horen na beschuldigingen seksueel grensoverschrijdend gedrag

Zien: <em>Russell Brand</em> laat van zich horen na beschuldigingen seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk hierboven: Shownieuws-tafel over de documentaire Russell Brand: In Plain Sight Heb je te maken gehad met seksuele intimidatie, misbruik, geweld, aanranding of verkrachting? De hulplijn van Verbreek de stilte staat voor je klaar: 0900 9999 001/ https://www.verbreekdestilte.nl/ Russell Brand bespreekt de mediawereld in een nieuwe video op Instagram. Brand bedankt daarin zijn supporters voor het ‘in twijfel trekken’ van de informatie die ze gelezen hebben. Brand wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. OverheidDe acteur beschuldigt de Britse overheid van het censureren van zijn content. "Het is inmiddels bekend dat de Britse overheid grote technologieplatforms heeft gevraagd onze online-inhoud te censureren en dat sommige online platforms aan dat verzoek hebben voldaan", zegt de acteur. Brand spreekt ook over het Trusted News Initiative. Het initiatief is een samenwerkingsverband tussen media om desinformatie aan te pakken. Brand beweert dat het initiatief bestaat om onafhankelijke media, zoals die van hem, 'neer te halen'. BeschuldigingenBrand ging niet specifiek in op de beschuldigingen. De presentator wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. In de Instagramvideo roept de mediapersoonlijkheid op om zijn online kanaal op Rumble te volgen. Rumble is een alternatief voor YouTube. Die maakte onlangs bekend de advertenties bij Brands video's uit te zetten, waardoor hij geen geld meer kan verdienen. Bekijk de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Russell Brand (@russellbrand) Bekijk ook Video: comedian Russell Brand wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding Bekijk deze video » ZIEN: Russell Brand reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube Bekijk deze video » René Mioch over Russell Brand: In Plain Sight: "Hij koos meisjes uit het publiek" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zaterdag 23 september 2023 om 11:25

Bekijk hierboven: Shownieuws-tafel over de documentaire Russell Brand: In Plain Sight

Heb je te maken gehad met seksuele intimidatie, misbruik, geweld, aanranding of verkrachting? De hulplijn van Verbreek de stilte staat voor je klaar: 0900 9999 001/ https://www.verbreekdestilte.nl/

Russell Brand bespreekt de mediawereld in een nieuwe video op Instagram. Brand bedankt daarin zijn supporters voor het ‘in twijfel trekken’ van de informatie die ze gelezen hebben. Brand wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Overheid
De acteur beschuldigt de Britse overheid van het censureren van zijn content. "Het is inmiddels bekend dat de Britse overheid grote technologieplatforms heeft gevraagd onze online-inhoud te censureren en dat sommige online platforms aan dat verzoek hebben voldaan", zegt de acteur. Brand spreekt ook over het Trusted News Initiative. Het initiatief is een samenwerkingsverband tussen media om desinformatie aan te pakken. Brand beweert dat het initiatief bestaat om onafhankelijke media, zoals die van hem, 'neer te halen'.

Beschuldigingen
Brand ging niet specifiek in op de beschuldigingen. De presentator wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. In de Instagramvideo roept de mediapersoonlijkheid op om zijn online kanaal op Rumble te volgen. Rumble is een alternatief voor YouTube. Die maakte onlangs bekend de advertenties bij Brands video's uit te zetten, waardoor hij geen geld meer kan verdienen.

Bekijk de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's