Zien: Roosmarijn Wind over de haat die ze ontving tijdens Expeditie Robinson

Zien: Roosmarijn Wind over de haat die ze ontving tijdens Expeditie Robinson

Zien: <em>Roosmarijn Wind</em> over de <em>haat</em> die ze ontving tijdens <em>Expeditie Robinson</em> Eva Simons deelt een video samen met Iris Enthoven en Roosmarijn Wind op haar Instagrampagina. Het drietal heeft het over hun deelname aan Expeditie Robinson. Bekijk de video hieronder. GrappenmakerEva Simons en Roosmarijn Wind hebben het over de haat die ze ontvingen op het internet na aanleiding van hun acties in Expeditie Robinson. Ook heeft Eva het over haar ruzie met Iris van Lunenburg en haar niet zo goede band met comedian Jochen Otten. Eva weet dat Jochen grappenmaker is, maar heeft geen een keer met hem kunnen lachen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven) Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video) Bekijk deze video » Afvaller Expeditie Robinson kreeg heel veel haat na akkefietje met Frits (Back2Base) Bekijk deze video »

Eva Simons deelt een video samen met Iris Enthoven en Roosmarijn Wind op haar Instagrampagina. Het drietal heeft het over hun deelname aan Expeditie Robinson. Bekijk de video hieronder.

Grappenmaker
Eva Simons en Roosmarijn Wind hebben het over de haat die ze ontvingen op het internet na aanleiding van hun acties in Expeditie Robinson. Ook heeft Eva het over haar ruzie met Iris van Lunenburg en haar niet zo goede band met comedian Jochen Otten. Eva weet dat Jochen grappenmaker is, maar heeft geen een keer met hem kunnen lachen.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV