Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: Martien gestrest vanwege filmrol

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag zit iedereen er weer klaar voor, een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Er is tijd voor een leuk uitje, maar Martien heeft ook weer erg veel stress… Alle fragmenten uit deze uitzending Chateau Meiland: Martien gilt het uit in de achtbaan, 'Oh meid ik ben zo bang!' Bekijk deze video » Maxime Meiland maakt prins Bernhard sr. zwart: "Hij was een asshole" (video) Bekijk deze video » Reacties op de Meilandjes in de Efteling: "Gillende keukenmeid" (video) Bekijk deze video » Stress bij Martien om filmrolMartien is lichtelijk nerveus, want hij heeft opnames voor 'De Grote Sinterklaasfilm' waarin hij de rol van kasteelheer vertolkt. Als hij zich vervolgens vastrijdt in de file richting paleis Soestdijk én er een vlek in zijn kostuum zit, is de stress compleet. Erica en Maxime gaan op zoek naar een vloer voor Melissa, die in het achterhuis van het pension gaat wonen om aan de vergunningseisen van de gemeente te voldoen. Martien gilt in de achtbaanAansluitend bezoeken ze het bedrijf dat het logo van Code Rosé heeft gemaakt. De dames zijn nog niet tevreden, want de kleur van de neonverlichting is niet genoeg rosé. De familie gaat een dagje naar de Efteling, maar de organisatie loopt direct spaak. Terwijl kinderen en kleinkinderen al in de Fata Morgana zitten, zijn opa en oma nog bezig met het ontbijt voor de gasten, die maar niet willen vertrekken. In het pretpark neemt Martien zich heilig voor om niet in de achtbaan te gaan, maar hij bezwijkt onder de druk van zijn dochters en vliegt gillend door de bocht.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maandag zit iedereen er weer klaar voor, een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Er is tijd voor een leuk uitje, maar Martien heeft ook weer erg veel stress…

Stress bij Martien om filmrol
Martien is lichtelijk nerveus, want hij heeft opnames voor 'De Grote Sinterklaasfilm' waarin hij de rol van kasteelheer vertolkt. Als hij zich vervolgens vastrijdt in de file richting paleis Soestdijk én er een vlek in zijn kostuum zit, is de stress compleet. Erica en Maxime gaan op zoek naar een vloer voor Melissa, die in het achterhuis van het pension gaat wonen om aan de vergunningseisen van de gemeente te voldoen.

Martien gilt in de achtbaan
Aansluitend bezoeken ze het bedrijf dat het logo van Code Rosé heeft gemaakt. De dames zijn nog niet tevreden, want de kleur van de neonverlichting is niet genoeg rosé. De familie gaat een dagje naar de Efteling, maar de organisatie loopt direct spaak. Terwijl kinderen en kleinkinderen al in de Fata Morgana zitten, zijn opa en oma nog bezig met het ontbijt voor de gasten, die maar niet willen vertrekken. In het pretpark neemt Martien zich heilig voor om niet in de achtbaan te gaan, maar hij bezwijkt onder de druk van zijn dochters en vliegt gillend door de bocht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV