Hart van Nederland: twee zwaargewonden bij explosie in bungalow Voorthuizen (video)

Hart van Nederland: twee zwaargewonden bij explosie in bungalow Voorthuizen (video)

Donderdag 19 oktober 2023 om 23:16

<em>Hart van Nederland</em>: twee zwaargewonden bij explosie in bungalow Voorthuizen (video) Bij een explosie in een bungalow op een camping in het Gelderse Voorthuizen zijn twee personen zwaargewond geraakt. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Hart van Nederland gaat het om een moeder en haar dochter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij schietpartij in woonwijk Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: auto knalt tegen woonboerderij Bergeijk (video) Bekijk deze video »
TV :

Bij een explosie in een bungalow op een camping in het Gelderse Voorthuizen zijn twee personen zwaargewond geraakt. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens Hart van Nederland gaat het om een moeder en haar dochter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's