Koningin Máxima openhartig over female empowerment-opvoeding: 'Sinds hun geboorte al'

Koningin Máxima openhartig over female empowerment-opvoeding: 'Sinds hun geboorte al'

Woensdag 25 oktober 2023 om 18:49

Koningin Máxima is op dit moment in Kenia voor een werkbezoek. Tijdens haar verblijf interviewt royaltyverslaggever Annemarie de Kunder haar. In het gesprek praat de koningin openhartig over hoe ze haar kinderen opvoedt en waarom ze graag een goed rolmodel voor haar prinsesjes wil zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Koningin Máxima</em> openhartig over <em>female empowerment-opvoeding</em>: 'Sinds hun geboorte al' Koningin Máxima is op dit moment in Kenia voor een werkbezoek. Tijdens haar verblijf interviewt royaltyverslaggever Annemarie de Kunder haar. In het gesprek praat de koningin openhartig over hoe ze haar kinderen opvoedt en waarom ze graag een goed rolmodel voor haar prinsesjes wil zijn. Tekst gaat verder onder de video. Female empowermentKoningin Máxima heeft het vaak over 'female empowerment', maar geeft ze deze gedachtegang ook door aan haar kinderen? "Sinds hun geboorte al. Neem je plek en vraag voor je plek. Ik moet zeggen dat ik dit niet alleen heb gedaan; mijn man was er ook voorstander van", aldus Máxima. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: koningspaar opgewacht door woedende menigte in Kaapstad (video) Bekijk deze video » Willem-Alexander bevraagd over prins Bernhard: 'We hadden een bijzondere band' (video) Bekijk deze video »
TV :
Koningin Máxima openhartig over female empowerment-opvoeding: 'Sinds hun geboorte al'

Female empowerment
Koningin Máxima heeft het vaak over 'female empowerment', maar geeft ze deze gedachtegang ook door aan haar kinderen? "Sinds hun geboorte al. Neem je plek en vraag voor je plek. Ik moet zeggen dat ik dit niet alleen heb gedaan; mijn man was er ook voorstander van", aldus Máxima.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's