Rob Kemps vertelt lyrisch over zijn hemel op aarde... een begraafplaats!

Rob Kemps vertelt lyrisch over zijn hemel op aarde... een begraafplaats!

Vrijdag 10 november 2023 om 10:23

ZIEN: Verliefde Rob Kemps viert de liefde in Parijs met zijn Stephanie Klaver

Rob Kemps heeft een bijzonder boek geschreven over de Parijse begraafplaats Père-Lachaise. Hij woonde er vroeger naast en was er bijna elke dag wel te vinden om verhalen te verzamelen. De feestzanger noemt deze plek zelfs zijn ‘hemel op aarde’. “Ik durf echt te zeggen, hoe gelukkig en fijn ik op heel veel plaatsen ben… Als ik daar ben, ben ik echt echt echt op mijn fijnst.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob Kemps</em> vertelt lyrisch over zijn hemel op aarde... een begraafplaats! ZIEN: Verliefde Rob Kemps viert de liefde in Parijs met zijn Stephanie Klaver Rob Kemps heeft een bijzonder boek geschreven over de Parijse begraafplaats Père-Lachaise. Hij woonde er vroeger naast en was er bijna elke dag wel te vinden om verhalen te verzamelen. De feestzanger noemt deze plek zelfs zijn ‘hemel op aarde’. “Ik durf echt te zeggen, hoe gelukkig en fijn ik op heel veel plaatsen ben… Als ik daar ben, ben ik echt echt echt op mijn fijnst.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rob Kemps wordt zwart gemaakt om deze Instagrampost: "Hij laat z'n kids stikken" Bekijk deze video » Bouke & Rob Kemps maken in My Tribute to Elvis muzikale reis door Amerika Bekijk deze video » Bouke steunt Rob Kemps in mediahetze: 'Het is een gevoelsmens, staat altijd klaar voor zijn kinderen' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's