Dilan Yesilgöz haalt uit naar premierschap ambities Pieter Omtzigt: 'Niet eindeloos twijfelen'

Dilan Yesilgöz haalt uit naar premierschap ambities Pieter Omtzigt: 'Niet eindeloos twijfelen'

Zondag 19 november 2023 om 18:30

Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract deelde vandaag zijn overwegingen om premier te worden als zijn partij de grootste wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dilan Yesilgöz van de VVD reageert op het nieuws: 'Leiderschap is keuzes nemen en niet eindeloos twijfelen.'

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dilan Yesilgöz</em> haalt uit naar <em>premierschap</em> ambities <em>Pieter Omtzigt</em>: 'Niet eindeloos twijfelen' Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract deelde vandaag zijn overwegingen om premier te worden als zijn partij de grootste wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen. Dilan Yesilgöz van de VVD reageert op het nieuws: 'Leiderschap is keuzes nemen en niet eindeloos twijfelen.' Tekst gaat verder onder de video. Kritisch op OmtzigtEerder deze maand drong Yeşilgöz al aan op duidelijkheid van Omtzigt. Ze is van mening dat de kiezer "het recht heeft om te weten" of Omtzigt de ambitie heeft om premier te worden of niet. Op dat moment stonden NSC en de VVD nog bovenaan in de peilingen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Maurice de Hond: 'PVV stijgt in peiling, Omtzigt gelijk met PvdA-Groenlinks' (video) Bekijk deze video » Buitenhof gemist? Pieter Omtzigt staat klaar om leiding te geven aan kabinet met vakministers Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yesilgöz haalt uit naar premierschap ambities Pieter Omtzigt: 'Niet eindeloos twijfelen'

Kritisch op Omtzigt
Eerder deze maand drong Yeşilgöz al aan op duidelijkheid van Omtzigt. Ze is van mening dat de kiezer "het recht heeft om te weten" of Omtzigt de ambitie heeft om premier te worden of niet. Op dat moment stonden NSC en de VVD nog bovenaan in de peilingen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's