GTST: strijd tussen Kaan en Bing nog niet voorbij nu Wies nog leeft (video)

GTST: strijd tussen Kaan en Bing nog niet voorbij nu Wies nog leeft (video)

Donderdag 21 december 2023 om 17:04

<em>GTST</em>: strijd tussen Kaan en Bing nog niet voorbij nu Wies nog leeft (video) In de week voor kerst loopt de spanning op in Goede Tijden, Slechte Tijden. Linda, Luuk en Bing proberen paniekerig Wies te verbergen voor Kaan. Hij heeft door dat Wies nog leeft en geeft Bing een bijzonder aanbod waardoor hij in ruil voor Wies in één klap van al zijn problemen af kan zijn. Kiest Bing voor zichzelf? Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: Bing zet Wies klem in strijd tegen Kaan (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Stefano krijgt ongeluk met rolstoel en valt in het water (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Elisa en Julian gaan Indisch stoofvlees maken Bekijk deze video »
Serie :
GTST: strijd tussen Kaan en Bing nog niet voorbij nu Wies nog leeft (video)

In de week voor kerst loopt de spanning op in Goede Tijden, Slechte Tijden. Linda, Luuk en Bing proberen paniekerig Wies te verbergen voor Kaan. Hij heeft door dat Wies nog leeft en geeft Bing een bijzonder aanbod waardoor hij in ruil voor Wies in één klap van al zijn problemen af kan zijn. Kiest Bing voor zichzelf?

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's