Zien: Martien Meiland staat doodsangsten uit tijdens kleiduifschieten in Engeland (video)

Zien: Martien Meiland staat doodsangsten uit tijdens kleiduifschieten in Engeland (video)

Maandag 25 december 2023 om 09:15

De familie Meiland gaat tijdens hun bezoek aan Engeland ook deelnemen aan een typische plattelandse activiteit: kleiduifschieten. Martien staat hier echter complete doodsangsten uit.

Zien: <em>Martien Meiland</em> staat doodsangsten uit tijdens kleiduifschieten in Engeland (video) De familie Meiland gaat tijdens hun bezoek aan Engeland ook deelnemen aan een typische plattelandse activiteit: kleiduifschieten. Martien staat hier echter complete doodsangsten uit. KerstIn Kerst met de Familie Meiland zien we hoe de Meilandjes naar Londen vertrekken om helemaal in de kerstsfeer te komen. Hoewel dat lang niet altijd goed gaat - zo is er bijvoorbeeld een groot probleem met de koffer van Erica - heeft de familie het toch naar zijn zin. Tot het kleiduivenschieten, want daarvan gruwelt Martien. Kerst met de Familie Meiland was op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de Familie Meiland terugkijken via Gids.tv. Martien Meiland: 'Zo werkt de relatie van Erica en mij' Bekijk deze video » Exclusieve onthullingen: Deze BN'ers komen langs in Chateau Meiland VIPS Bekijk deze video » Boze Erica in Kerst met de familie Meiland: koffer kwijt door wegrijdende trein (video) Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland geniet van feestelijk diner met dochters Vivé en Claire Bekijk deze video » Meilandjes gillen het uit als Erica moet keren in het links rijdende Engeland Bekijk deze video »
TV :

Kerst
In Kerst met de Familie Meiland zien we hoe de Meilandjes naar Londen vertrekken om helemaal in de kerstsfeer te komen. Hoewel dat lang niet altijd goed gaat - zo is er bijvoorbeeld een groot probleem met de koffer van Erica - heeft de familie het toch naar zijn zin. Tot het kleiduivenschieten, want daarvan gruwelt Martien.

Kerst met de Familie Meiland was op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de Familie Meiland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's