Hart van Nederland: persoon overleden bij woningbrand Assendelft (video)

Hart van Nederland: persoon overleden bij woningbrand Assendelft (video)

Maandag 1 januari om 17:42

<em>Hart van Nederland</em>: persoon overleden bij woningbrand Assendelft (video) Bij een woningbrand in Assendelft is maandagmiddag een man overleden, meldt Hart van Nederland. De brand werd rond 13.30 uur gemeld en de brandweer rukte uit met meerdere eenheden. De persoon overleed aan zijn verwondingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw gestoken en uit raam gegooid in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van NL: overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in huis Loenen a/d Vecht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een woningbrand in Assendelft is maandagmiddag een man overleden, meldt Hart van Nederland. De brand werd rond 13.30 uur gemeld en de brandweer rukte uit met meerdere eenheden. De persoon overleed aan zijn verwondingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's