In Lang Leve de Liefde verlengen Jory en Britt date met 24 uur en een ijsbad

In Lang Leve de Liefde verlengen Jory en Britt date met 24 uur en een ijsbad

Woensdag 10 januari om 14:47

In Lang Leve de Liefde verlengen Jory en Britt de date met 24 uur en nemen een ijsbad. Jory nodigt een vriend uit, Nando. Aan het eind van de avond stapt het stel samen in bed en knuffelen nog wat. Is het een match?

In <em>Lang Leve de Liefde</em> verlengen Jory en Britt date met 24 uur en een ijsbad In Lang Leve de Liefde verlengen Jory en Britt de date met 24 uur en nemen een ijsbad. Jory nodigt een vriend uit, Nando. Aan het eind van de avond stapt het stel samen in bed en knuffelen nog wat. Is het een match? Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Rick en Anouk bespreken alvast taakverdeling voor samenwonen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Willem is wel heel blij met het achterwerk van zijn date?! Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Wat zou je doen als ik je een kus zou geven?' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's