Ook Mandy Woelkens bedolven onder racistische berichten tijdens deelname De Slimste Mens (video)

Ook Mandy Woelkens bedolven onder racistische berichten tijdens deelname De Slimste Mens (video)

Woensdag 10 januari om 20:24

Ook Mandy Woelkens bedolven onder racistische berichten tijdens deelname <em>De Slimste Mens</em> (video) De Slimste Mens zou gewoon een gezellig quizje moeten zijn waar mensen dagelijks van genieten en enthousiast meedoen met de puzzel- en collectief geheugen-ronde. Echter, door racistische haatberichten op de deelname van rapper Akwasi is er nu een nationaal debat op gang gekomen over het sociale medium X. En dat terwijl racisme op het voormalige Twitter, maar ook in de samenleving al jaren aan de orde van de dag is en dát eigenlijk het gespreksonderwerp zou moeten zijn. Ook oud-deelnemer Mandy Woelkens krijgt regelmatig te maken met racisme, zo hoorde je in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Winter Vol Liefde: stuurloze Guido moet keuze maken tussen Marja en Esmeralda Bekijk deze video » Heftige beelden: brommobiel in Amsterdam rijdt over man heen (video) Bekijk deze video » Bizarre ontwikkeling in zwembadmoordzaak: 'Kroongetuige heeft gelogen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Ook Mandy Woelkens bedolven onder racistische berichten tijdens deelname De Slimste Mens (video)

De Slimste Mens zou gewoon een gezellig quizje moeten zijn waar mensen dagelijks van genieten en enthousiast meedoen met de puzzel- en collectief geheugen-ronde. Echter, door racistische haatberichten op de deelname van rapper Akwasi is er nu een nationaal debat op gang gekomen over het sociale medium X. En dat terwijl racisme op het voormalige Twitter, maar ook in de samenleving al jaren aan de orde van de dag is en dát eigenlijk het gespreksonderwerp zou moeten zijn. Ook oud-deelnemer Mandy Woelkens krijgt regelmatig te maken met racisme, zo hoorde je in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's