TikTok is in rouw: 'Kokende Oma'' Lynn Yamada Davis overleden op 67-jarige leeftijd

TikTok is in rouw: 'Kokende Oma'' Lynn Yamada Davis overleden op 67-jarige leeftijd

Zaterdag 13 januari om 17:26

TikTok is in rouw. Lynn Yamada Davis, die beter bekend stond als 'Cooking With Lynja' is op 67-jarige leeftijd overleden. De TikTok-ster brak door op de app vol jongeren met haar vrolijke kookvideo's.

Overleden
Vrijdag werd bekendgemaakt door de zoon van Davis dat de bekendste TikTok oma was overleden. De reacties op de video staan vol met betreurde en ondersteunende berichten van haar geliefde volgers. Davis had een groot platform opgebouwd met 17 miljoen volgers en stond bekend om haar opbeurende kookvideo's waarin ze danste en zong. Tijdens haar kookinstructies waren er ook special effects te zien. Davis was al langer ziek en vocht tijdens haar leven tegen meerdere vormen van kanker. De TikTok-ster was al op 1 januari overleden, maar haar overgebleven video's werden alsnog geüpload waardoor niemand wist dat ze er niet meer was.

Bekijk hieronder de video waarin Davis dood wordt aangekondigd.

@cookingwithlynja

You’re the best mom I could have ever asked for but an even better friend. I love you mom ❤️

♬ original sound - Lynja

Bekijk hieronder de video van Het Jeugdjournaal.

TikTok is in rouw: 'Kokende Oma'' <em>Lynn Yamada Davis</em> overleden op 67-jarige leeftijd TikTok is in rouw. Lynn Yamada Davis, die beter bekend stond als 'Cooking With Lynja' is op 67-jarige leeftijd overleden. De TikTok-ster brak door op de app vol jongeren met haar vrolijke kookvideo's. OverledenVrijdag werd bekendgemaakt door de zoon van Davis dat de bekendste TikTok oma was overleden. De reacties op de video staan vol met betreurde en ondersteunende berichten van haar geliefde volgers. Davis had een groot platform opgebouwd met 17 miljoen volgers en stond bekend om haar opbeurende kookvideo's waarin ze danste en zong. Tijdens haar kookinstructies waren er ook special effects te zien. Davis was al langer ziek en vocht tijdens haar leven tegen meerdere vormen van kanker. De TikTok-ster was al op 1 januari overleden, maar haar overgebleven video's werden alsnog geüpload waardoor niemand wist dat ze er niet meer was. Bekijk hieronder de video waarin Davis dood wordt aangekondigd. @cookingwithlynja You’re the best mom I could have ever asked for but an even better friend. I love you mom ❤️ ♬ original sound - Lynja Bekijk hieronder de video van Het Jeugdjournaal. Bekijk ook Opnieuw verdriet voor Willeke Alberti: "2023 was een zwaar jaar voor Willeke" Bekijk deze video » Vrouw van zanger James Morrison dood aangetroffen Bekijk deze video » Zoë uit Over mijn lijk is overleden, geloofde in reïncarnatie: ‘Bijna haast om dood te gaan’ Bekijk deze video » Eerste beelden: Caroline van der Plas breekt bij gedachten aan man Jan, 'dan was hij er altijd' Bekijk deze video »
Viral :
TikTok is in rouw: 'Kokende Oma'' Lynn Yamada Davis overleden op 67-jarige leeftijd

Actuele video's

Meer actuele video's