Buurt voelt zich onveilig na steekdrama Gorinchem: 'We hebben niet geslapen' (video)

Buurt voelt zich onveilig na steekdrama Gorinchem: 'We hebben niet geslapen' (video)

Woensdag 24 januari om 19:22

Buurt voelt zich onveilig na <em>steekdrama Gorinchem</em>: 'We hebben niet geslapen' (video) De vondst van een dode vrouw en zwaargewonde man in een woning in Gorinchem zet de wijk op zijn kop. Buurtbewoners voelen zich niet meer veilig in hun huis, vertellen ze in bovenstaande video van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Drama Gorinchem: vrouw overleden en zwaargewonde man is gereanimeerd (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw uit Ridderkerk komt om door aanrijding met vrachtwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zestienjarige Tim redt bejaarde vrouw uit water (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De vondst van een dode vrouw en zwaargewonde man in een woning in Gorinchem zet de wijk op zijn kop. Buurtbewoners voelen zich niet meer veilig in hun huis, vertellen ze in bovenstaande video van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's