Zien: Bruce Springsteen eert overleden moeder met ontroerende dansvideo

Zien: Bruce Springsteen eert overleden moeder met ontroerende dansvideo

Zien: <em>Bruce Springsteen</em> eert overleden moeder met ontroerende dansvideo Bruce Springsteen heeft via Instagram laten weten dat zijn moeder Adele is overleden. De muzikant brengt een ode aan zijn moeder met een prachtige en ontroerende video waarin ze samen dansen. Ook deelt hij een stuk tekst van zijn nummer The Wish, dat hij over zijn moeder schreef. Adele had de ziekte van Alzheimer. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bruce Springsteen speelt de Johan Cruijff Arena plat Bekijk deze video » Zien: eerste Bruce Springsteen-fans arriveren in Landgraaf op Megaland Bekijk deze video » Zien: eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 2 februari om 14:22

Bruce Springsteen heeft via Instagram laten weten dat zijn moeder Adele is overleden. De muzikant brengt een ode aan zijn moeder met een prachtige en ontroerende video waarin ze samen dansen. Ook deelt hij een stuk tekst van zijn nummer The Wish, dat hij over zijn moeder schreef. Adele had de ziekte van Alzheimer.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's