Lang leve de liefde: Kimberly gaat ervoor met karaoke en zingt liedje Adele

Lang leve de liefde: Kimberly gaat ervoor met karaoke en zingt liedje Adele

Donderdag 8 februari om 14:12

In Lang leve de liefde leren Kimberly en Christian elkaar beter kennen, zeker op muzikaal vlak. Ze sluiten voor een potje karaoke te gaan en Kimberly kiest gelijk een intens en moeilijk nummer. Ze gaat voor Someone Like You van Adele, zou ze hiermee indruk maken op haar date?

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Kimberly gaat ervoor met karaoke en zingt liedje Adele In Lang leve de liefde leren Kimberly en Christian elkaar beter kennen, zeker op muzikaal vlak. Ze sluiten voor een potje karaoke te gaan en Kimberly kiest gelijk een intens en moeilijk nummer. Ze gaat voor Someone Like You van Adele, zou ze hiermee indruk maken op haar date? Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: wie kwam Kimberly naakt tegen in de wellness? Bekijk deze video » Kriebels in Lang Leve de Liefde: Christian is erg te spreken over date Kimberly (video) Bekijk deze video » In Lang Leve de Liefde slooft gespierde Sieb zich uit voor Suus: "Jezus jij bent echt gek" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's