Mariken in LLDL niet te spreken over kledingstijl Gerard: 'Een afknapper' (video)

Mariken in LLDL niet te spreken over kledingstijl Gerard: 'Een afknapper' (video)

Donderdag 22 februari om 21:56

Mariken in <em>LLDL</em> niet te spreken over kledingstijl Gerard: 'Een afknapper' (video) In Lang Leve de Liefde vraagt Mariken via een vragenkaartje wat Gerard van haar kledingstijl vindt en Gerard vindt haar kledingstijl gewoon goed. Als Gerard de vraag terugstelt is Mariken niet zo te spreken over zijn kledingkeuze. De sokken samen met de slippers zijn afschuwelijk, echt een afknapper voor Mariken. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Hakuna Matata betekent geen aantrekkingskracht bij date Pip en Tony Bekijk deze video » ZIEN: heren Vandaag Inside komen niet meer bij na dit fragment van Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Gosse laat Jolanda met hernia op de bank slapen (video) Bekijk deze video »
TV :

In Lang Leve de Liefde vraagt Mariken via een vragenkaartje wat Gerard van haar kledingstijl vindt en Gerard vindt haar kledingstijl gewoon goed. Als Gerard de vraag terugstelt is Mariken niet zo te spreken over zijn kledingkeuze. De sokken samen met de slippers zijn afschuwelijk, echt een afknapper voor Mariken.

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's