Hélène Hendriks sprak John de Mol over De Oranjezondag: 'Geen rubriekjes gelukkig! (video)

Hélène Hendriks sprak John de Mol over De Oranjezondag: 'Geen rubriekjes gelukkig! (video)

Zaterdag 24 februari om 12:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks sprak John de Mol over <em>De Oranjezondag</em>: 'Geen rubriekjes gelukkig! (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 23 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks blikte vrijdag in Vandaag Inside vooruit op haar nieuwe talkshow De Oranjezondag, dat vanaf 10 maart elf zondagen lang te zien is op SBS6. In de afgelopen dagen sprak ze met John de Mol en Frans Klein en dat was een goed gesprek: 'We gaan gewoon precies hetzelfde doen als met De Oranjezomer en De Oranjewinter. (...) En geen rubriekjes.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hélène Hendriks blikte vrijdag in Vandaag Inside vooruit op haar nieuwe talkshow De Oranjezondag, dat vanaf 10 maart elf zondagen lang te zien is op SBS6. In de afgelopen dagen sprak ze met John de Mol en Frans Klein en dat was een goed gesprek: 'We gaan gewoon precies hetzelfde doen als met De Oranjezomer en De Oranjewinter. (...) En geen rubriekjes.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's