Je huis op orde: hal van gezin met zes kinderen overvol door schoenen

Je huis op orde: hal van gezin met zes kinderen overvol door schoenen

<em>Je huis op orde</em>: hal van gezin met zes kinderen overvol door schoenen In Je huis op orde gaat Viktor Brand een kijkje nemen in een huis van een gezin met zes kinderen. Bij de start van de tour treft hij al een bijzondere situatie aan in de hal. De muur is namelijk helemaal bomvol door de enorme hoeveelheid schoenen. Bekijk het fragment uit Je huis op orde hierboven. Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv. Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video » Viktor Brand in Je Huis op Orde schrikt van de zolder: "Nee, wat is dit?!" Bekijk deze video » Je Huis Op Orde: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 22 maart om 13:10

In Je huis op orde gaat Viktor Brand een kijkje nemen in een huis van een gezin met zes kinderen. Bij de start van de tour treft hij al een bijzondere situatie aan in de hal. De muur is namelijk helemaal bomvol door de enorme hoeveelheid schoenen.

Bekijk het fragment uit Je huis op orde hierboven.

Je huis op orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's