Hart van Nederland schoten gelost bij Amsterdamse woning waar later explosief afging (video)

Hart van Nederland schoten gelost bij Amsterdamse woning waar later explosief afging (video)

Zaterdag 6 april om 10:23

<em>Hart van Nederland</em> schoten gelost bij Amsterdamse woning waar later explosief afging (video) Een woning aan de Sijsjesstraat in Amsterdam-Noord is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten. Een nacht eerder probeerde iemand ook al op de woning te schieten, maar dat mislukte. Daarnaast ging er ook een explosief af, meldt de politie aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Beschieting en explosie bij woning in Amsterdam-Noord (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: personeel NS eist actie tegen toenemende agressie in de trein (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand verwoest sportkantine tijdens whiskeyproeverij Hoogland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een woning aan de Sijsjesstraat in Amsterdam-Noord is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten. Een nacht eerder probeerde iemand ook al op de woning te schieten, maar dat mislukte. Daarnaast ging er ook een explosief af, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's