Flop 10: De slechtste series van het jaar 2022

Flop 10: De slechtste series van het jaar 2022
Heel wat slechte series gemaakt

Film :

Het jaar 2022 zal te boek komen te staan als een fantastisch seriejaar. Toch zijn er ook dit jaar weer hele matige tot slechte series uitgekomen. Gids.tv zet de tien meest matige op een rij.

De komende dagen volgen de beste films van 2022, de beste series van 2022 en meer eindejaarslijstjes. Lees hier alle eindejaarslijstjes van Gids.tv.

10. The First Lady (SkyShowtime)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,1

Later in het jaar maakte we kennis met een nieuwe streamingdienst: SkyShowtime. Het is wel jammer dat de streamingdienst dan gelijk een matige serie levert. Overigens zijn de IMDb-reviewers het niet met ons eens, want daar krijgt de film gewoon een prima 7,1. Wat ons betreft krijgen de drie geweldige actrices niet genoeg om goed mee te werken. Bekijk hier waar je The First Lady kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The First Lady.

9. Echoes (Netflix)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 5,5

:

Science fiction is een genre die dit jaar veel gebruikt is en die we ook nog een keer op deze lijst tegenkomen. Een dubbelleven die uiteindelijk aardig tekort schiet. Bekijk hier waar je Echoes kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Echoes.

8. The Terminal List (Prime Video)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 7,9

Chris Pratt in 'The Terminal List'. Bron: Prime Video
Meer van hetzelfde: dat is wat deze serie het beste typeert. Er bestond een periode dat Prime voornamelijk dit soort actieserie uitpoepte en ook nu gebeurd dat eigenlijk weer. Opnieuw is IMDb dat niet met ons eens. Bekijk hier waar je The Terminal List kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Terminal List.

7. High Heat (Netflix)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,8

In een tijd dat brandweermannen weer flink populair waren op Netflix, komen ook dit soort series uit. Hysterisch acteerwerk, treurige dialogen en tenenkrommende flashbacks. Bekijk hier waar je High Heat kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van High Heat.

6. Russian Doll, S2 (Netflix)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★

Bron: Netflix
Na het geweldige eerste seizoen waren de verwachtingen zeer hoog voor dit tweede seizoen. Misschien wel het meest teleurstellende seizoen van dit jaar: hetr voelt als een enorme herhaling van zetten. Bekijk hier waar je Russian Doll kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Russian Doll seizoen 2.

5. The Winchesters

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 6,4

Supernatural is een zeer populaire serie en dus ligt een spin-off onder een gigantisch vergrootglas. Dat heeft The Winchesters zeker niet geholpen, maar heel goed was het natuurlijk ook niet. Bekijk hier waar je The Winchesters kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Winchesters.

4. God's Favorite Idiot (Netflix)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,3

Ben Falcone en Melissa McCarthy proberen het nog een keer, maar laten we hopen dat ze dat niet al te vaak meer doen. Een komedieserie die eigenlijk nauwelijks grappig is, en dat lijkt ons toch wel een voorwaarde voor een komedieserie. Bekijk hier waar je God's Favorite Idiot kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van God's Favorite Idiot.

3. Neymar: The Perfect Chaos (Netflix)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,6

Bron: Netflix
Documentaires die eigenlijk een reclamespot zijn voor de pratende kop die op de poster staat: daar zijn wij wel gevoelig voor. Om in de flop 10 te zetten, weliswaar. "Achter de schermen heb ik het zo moeilijk": dat trucje kennen we inmiddels wel. Bekijk hier waar je Neymar: The Perfect Chaos kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Neymar: The Perfect Chaos.

2. Fakes (Netflix)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,4

Bron: Netflix
Dit is zo'n serie waarbij idee en uitvoering zeer ver van elkaar af liggen: het einde aan het begin en het einde aan het eind is iets dat al vaak gedaan is en deze serie doet dan ook helemaal niets om daar bovenuit te steken. Het lukt allemaal eigenlijk niet echt. Bekijk hier waar je Fakes kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Fakes.

1. Resident Evil

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 5,1

Over de nummer 1 hoeft de redactie absoluut niet lang na te denken: een blamage voor de horrorfan, misschien zelfs wel een schande voor de seriewereld in het algemeen. Lelijke special effects, misplaatste soundtracks en slechte dialogen. Slecht. Bekijk hier waar je Resident Evil kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Resident Evil.

Het team van Gids.tv wenst jou een hele fijne jaarwisseling. We zien je graag in 2023 weer!

Actuele video's

Meer actuele video's