Dinsdag in slotaflevering De Windsors: de levens van prins William en prins Harry

Dinsdag in slotaflevering De Windsors: de levens van prins William en prins Harry
Een blik op de toekomst

Kijktip :

Op dinsdag 25 augustus is de laatste aflevering van de populaire documentaireserie De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis te zien op NPO 2. In deze slotaflevering wordt de blik op de toekomst gericht. Prins William en prins Harry vormen de nieuwe generatie van de Britse royals.

Slotaflevering De Windsors gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Veelbewogen levens
Prins William en prins Harry leiden veelbewogen levens, waarbij ze volop in de belangstelling staan van de Britse pers en journalisten uit het buitenland. Samen met hun vrouwen, Kate Middleton en Meghan Markle, staan ze vaak in de spotlights. Hoe zal deze nieuwe geenratie de tradities van het koningshuis voortzetten en deze tegelijkertijd vernieuwen?

Tekst gaat verder onder video's.

Archiefmateriaal
De afgelopen weken bood De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis de Nederlandse royaltyliefhebber een unieke blik in het leven van de Britse koninklijke familie. De serie vertelde het echte, dramatische en veelbesproken verhaal van de Windsors aan de hand van bijzonder archiefmateriaal en commentaar van deskundigen.

De slotaflevering van De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis is op dinsdag 25 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt de slotaflevering van De Windsors, achter de schermen bij het Britse koningshuis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV