Woensdag in Jinek: Floor Bremer en Wouter de Winther over Ferdinand Grapperhaus

Woensdag in Jinek: Floor Bremer en Wouter de Winther over Ferdinand Grapperhaus
De gasten van woensdag 2 september

Kijktip :

Is Ferdinand Grapperhaus na vandaag nog minister van Justitie en Veiligheid? In Jinek wordt vanavond het debat met de minister over het overtreden van de coronamaatregelen besproken met Floor Bremer en Wouter de Winther. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 2 september

  • Minister Ferd Grapperhaus ligt onder vuur nu nieuwe foto’s van zijn bruiloft laten zien dat hij zich niet aan de coronamaatregelen heeft gehouden. Vandaag debatteert de Tweede Kamer erover en vanavond bespreken we het met Wouter de Winther en Floor Bremer.
  • Door de megahit ‘Rollercoaster’ kwam er een droom uit voor Danny Vera: hij verkocht binnen no-time de AFAS Live uit. Toen was daar ineens corona en ging het feest niet door. Gelukkig is er nu een alternatief, want Danny staat in november twee keer in een corona-proof Ziggo Dome. Dat is de laatste kans om Danny te zien dit jaar, want daarna gaat hij zich focussen op dat andere grote project: zijn aanstaande vaderschap.
  • Volgend weekend barst het voetbalseizoen weer los, maar nog steeds zijn er grote zorgen vanwege de coronacrisis. Het aantal toegestane supporters in de stadions is nog minimaal en de financiële problemen zijn er nog steeds. We praten erover met drie directeuren van Eredivisie-clubs: Edwin van der Sar, van Ajax, Wouter Gudde van FC Groningen en Rob Toussaint van Heracles Almelo.
  • Arts en ziekenhuisdirecteur Marcel Levi geeft normaal gesproken leiding aan negen ziekenhuizen in Londen, maar door de coronacrisis werden dat er 17. Marcel Levi vertelt over het bestrijden van corona in een land dat keihard werd getroffen door het virus. In zijn stad Londen alleen al overleden meer mensen dan in heel Nederland. En hij geeft zijn visie op hoe de zorg in Nederland anders moet.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV