Nieuw programma Crime Desk met Marieke Elsinga begint maandag op RTL 5

Nieuw programma Crime Desk met Marieke Elsinga begint maandag op RTL 5
Politie en OM schakelen publiek in

Kijktip :

Vanaf maandag 11 januari is het nieuwe misdaadprogramma Crime Desk wekelijks te zien op RTL 5. In dit programma, gepresenteerd door Marieke Elsinga, roepen de politie en het Openbaar Ministerie de hulp van het publiek in.

Crime Desk gemist? Kijk vanaf 11 januari elke aflevering terug via Gids.tv.

Misdaadnieuws
Als een soort Opsporing Verzocht 2.0 roepen de autoriteiten de hulp van de kijker in bij het oplossen van ernstige misdrijven. Politie en OM zijn inmiddels vastgelopen, maar wellicht biedt het tv-kijkende publiek nieuwe inzichten. Verder is er ook uitgebreid aandacht voor het laatste misdaadnieuws in deze 'misdaad-talkshow'.

John van den Heuvel
Crime Desk heeft een aantal grote namen gestrikt als gasten. Uiteraard is de onvermijdelijke John van den Heuvel regelmatig te gast, die samen met collega-journalist exclusieve nieuwtjes heeft. Daarnaast werken ook misdaadverslaggever Saskia Belleman en programmamakers Ewout Genemans, Kees van der Spek en Thijs Zeeman mee aan Crime Desk.

Het nieuwe programma Crime Desk is vanaf maandag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Crime Desk met Marieke Elsinga begint maandag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV