Pathé Trakteert Kids 21 januari: Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Pathé Trakteert Kids 21 januari: Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes
Inspecteur Gordon gaat met pensioen maar heeft pientere opvolger

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, tot 27 januari elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag is de avonturenfilm Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Verhaal
Wanneer inspecteur Gordon met pensioen gaat, kan hij het politiebureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy. Zij heeft bewezen een uitstekend speurder te zijn, toen ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten. Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de verhalen over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp.

Bekijk waar je de avonturenfilm Gordon & Paddy kunt streamen. Lees de komende week elke dag op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 21 januari: Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier