Ajax - Willem II live op tv

Ajax - Willem II live op tv
Wedstrijd in de negentiende speelronde

Sport :

Op donderdag 28 januari spelen Ajax en Willem II in de negentiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Willem II

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers doen het nog steeds prima, want ze blijven winnen en nemen afstand van Vitesse en PSV. Het is een kwestie van volhouden, want met het Europese programma om de hoek ligt een foutje op de loer.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Willem II
Als er één ploeg geen geluk heeft deze coronacrisis, dan is het Willem II wel. Waren ze vorig seizoen nog de meest verrassende ploeg van de competite: nu staan ze bijna onderaan. Een verrassing tegen Ajax zou de Tiburgers een flinke boost kunnen geven.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.35 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.25 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - Willem II is donderdag 28 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.25 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Willem II live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier