Livestream-concert The Streamers zaterdag 20 maart te zien via livestream

Livestream-concert The Streamers zaterdag 20 maart te zien via livestream
Meezingen met de beste Hollandse hits

Kijktip :

De helden van De Vrienden van Amstel hebben de smaak te pakken na hun laatste livestream-concert en organiseren er in maart gewoon weer eentje. Het gratis livestream-concert heet The Streamers en is op zaterdag 20 maart vanaf 19.30 uur te zien via een livestream.

Reserveer hier je ticket voor het concert The Streamers op zaterdag 20 maart.

Gelegenheidsband
Het betreft de ‘grootste gelegenheidsband uit de Nederlandse popgeschiedenis’, aldus Meeuwis. 20 maart geven zij een optreden in de Amsterdamse Carré, dat via een livestream te volgen is.

De tekst gaat verder onder deze video's

Huiskamers
Om 19.30 uur gaan de digitale deuren van het Carré open. Het concert zelf begint om 20.30 uur. Vanuit het Theater Carré in Amsterdam brengt een grote groep Nederlandse artiesten een grote show naar de huiskamers.

Lees hier welke artiesten optreden bij The Streamers.

Het livestream-concert The Streamers is zaterdag (20 februari) vanaf 19.30 uur te zien via een livestream. Hiervoor heb je een ticket nodig, die je kunt reserveren via de website van The Streamers.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream-concert The Streamers zaterdag 20 maart te zien via livestream of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier