Vanavond op tv: Erica op date in Chateau Meiland, Keuringsdienst van waarde over makreel

Vanavond op tv: Erica op date in Chateau Meiland, Keuringsdienst van waarde over makreel
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 maart

Kijktip :

Vanavond is het zover: we krijgen de nieuwe liefde van Erica te zien in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Verder onder meer een aflevering van de Keuringsdienst van waarde over makreel. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: uitgeputte bodem: het grote geld

NPO 2
20:25 uur

Na eerdere delen afgelopen oktober en januari duikt Zembla opnieuw in de uitgeputte bodem. Het gaat nu om de belangen van banken en grote coöperaties. Het boerenland is er slecht aan toe. De bodem raakt uitgeput door overmatig gebruik van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Vrijwel iedereen is het erover eens dat het radicaal anders moet. Maar waarom gebeurt dat dan niet? Welke rol spelen banken, zuivelcoöperaties en grote agrochemische bedrijven?


Keuringsdienst van waarde: makreel

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Keuringsdienst van waarde een onderzoek naar het keurmerk van de makreel - en daarbij wordt een bijzondere ontdekking gedaan. Als een vis is getooid met het MSC-keurmerk, is de vangst in principe duurzaam. Maar met de makreel is iets vreemds aan de hand: in de supermarkt vinden we makreel mét het keurmerk naast die zonder het label. Als de Keuringsdienst navraag doet bij MSC wordt het nog gekker: het blijkt dat de makreel het keurmerk al twee jaar kwijt is, voornamelijk om politieke redenen.


Chateau Meiland: mysterieuze date

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland houden de Meilandjes zich bezig met de date van Erica, die ze zelf het liefst geheim wil houden. Maar lukt dat ook? Martien en Maxime kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen. Na een wilde achtervolging, weten ze onopgemerkt de afgelegen afspraakplek te vinden en bespioneren ze de prille liefde vanuit de bosjes. Hopelijk heeft Erica niets door.


Actiefilm: Magnum Force

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de actieklassieker Magnum Force uit. Politie-inspecteur 'Dirty' Harry Callahan en zijn nieuwe partner, Earlington 'Early' Smith, zijn tijdelijk overgeplaatst van Moordzaken naar een minder spannende afdeling. Ondertussen worden de criminelen, die enkel een lichte straf van de rechtbank krijgen toch vermoord door onbekende huurmoordenaars. Callahan begint de moorden te onderzoeken, ondanks bevelen van zijn superieur, luitenant Neil Briggs.


Terug: The Bad Skin Clinic

TLC
20:30 uur

The Bad Skin Clinic keert terug met een nieuw seizoen waarin dermatoloog Emma Craythorne mensen uit heel Engeland helpt met hun opmerkelijke huidaandoeningen. Vanuit haar Harley Street Clinic behandelt ze de meest mysterieuze, schokkende en chronische aandoeningen. Van een jonge man die crepeert van de artritis, veroorzaakt door psoriasis, tot een oma die niet meer kan zitten vanwege enkele pijnlijke littekens.


Onze boerderij in Europa: Michelle in Denemarken

NPO 1
20:35 uur

Champignonkweker Michelle en Maarten stappen in deze aflevering van Onze boerderij in Denemarken in de camper van Yvon Jaspers voor een reis door Denemarken. Daar leren ze over biologisch dynamische landbouw en vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld. Op liefdesgebied kan het niet beter voor de twee, maar op werkgebied heeft Michelle een moeilijk jaar gehad. Het leiding geven aan een groot familiebedrijf eist z’n tol.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV