Vrijdag in Beau: Femke Halsema over de toenemende drukte in Amsterdam

Vrijdag in Beau: Femke Halsema over de toenemende drukte in Amsterdam
De gasten van vrijdag 2 april

Kijktip :

Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema maakt zich zorgen over de toenemende drukte in haar stad. De avonden zijn langer, de parken zijn voller en het handhaven wordt steeds lastiger. Kan het land weer langzaam van het slot, en zo ja, hoe? Halsema geeft toelichting op de huidige situatie. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van vrijdag 2 april

  • Het was een historische week in Den Haag. Genoeg te bespreken dus. Daarvoor zijn Floor Bremer, Thomas van Groningen en Hans Nijenhuis te gast bij Beau. Hoe moet het verder met de formatie?
  • Improvisatietalenten Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Patrick Lodiers, Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand zijn te gast om het paasweekend in te luiden én ze komen met groot nieuws!
  • Femke Halsema is als burgemeester van Amsterdam verantwoordelijk voor de openbare orde. Ze maakt zich zorgen over de toenemende drukte in de hoofdstad. Nu de avondklok een uur verlaat is en het 's avonds een uur langer licht is, is het te druk in de parken. Bij Beau doet ze vanavond haar verhaal.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Femke Halsema over de toenemende drukte in Amsterdam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV