Jos en Dycke reizen donderdag in Onze boerderij in Europa naar Duitsland

Jos en Dycke reizen donderdag in Onze boerderij in Europa naar Duitsland
Op bezoek bij drie broers

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Onze boerderij in Europa zien we donderdagavond (8 april) hoe Jos en Dycke samen met Yvon Jaspers op reis gaan naar Duitsland voor een ontmoeting met de drie broers De Vries.

Onze boerderij in Europa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Droom
Vijfentwintig jaar geleden had Jos de droom om een carrière in Oost-Duitsland te beginnen, iets dat hij uiteindelijk niet deed. De gebroeders De Vries namen de stap wél en Jos wil graag weten hoe hun ondernemerschap in Duitsland is. Ze runnen alle drie een groot bedrijf met geiten, koeien en schapen. Ze hebben zelfs een rol in de landelijke Duitse politiek.

Lees verder onder de video's.

Wijnboerin
Daarnaast ontmoeten ze de jonge Duitse wijnboerin Hanneke. Zij maakt onderdeel uit van de zogeheten Rieslinggeneratie: een nieuwe groep jonge wijnboeren die de wijn weer hip wil maken. Ze doet haar best op klimaatverandering in te spelen door een druivensoort in te zetten die bestand is tegen die weersveranderingen.

Onze boerderij in Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze boerderij in Europa terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jos en Dycke reizen donderdag in Onze boerderij in Europa naar Duitsland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier