Cabaretvoorstelling BRUUD van Ruud Smulders zie je vrijdag op NPO 3

Cabaretvoorstelling BRUUD van Ruud Smulders zie je vrijdag op NPO 3
Comedian is ook te zien in De Vooravond

Kijktip :

Vrijdagavond (23 april) is er weer een cabaretvoorstelling te zien op NPO 3. Dit keer is het de beurt aan Ruud Smulders, de comedian die drie keer per week te zien is in De Vooravond met de rubriek 'De Minuut van Ruud'. Zijn cabaretspecial BRUUD beleeft vrijdag de tv-première.

BRUUD van Ruud Smulders gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Opletten
Cabaretshows worden regelmatig gecategoriseerd met de woorden 'absurd', 'persoonlijk', 'maatschappijkritisch' en 'onverwacht', maar dat zijn woorden waarbij Smulders al snel afhaakt. De vraag is echter: wat is Ruud dan wel? Leren we hem in zijn debuutshow BRUUD kennen, of is dat maar show? Eén ding is zeker: als publiek moet je vooral opletten.

Rap tempo
Smulders kauwt niets voor en laat zijn komische gedachtenspinsels in een rap tempo escaleren. Voor je er erg in hebt begin je medelijden te krijgen met de sterfelijkheid van typetjes, of weet je tegen welk tarief een steenbok met de bus reist. Maar wat zegt dat over Smulders zelf? Hij laat in ieder geval zien dat hij cabaret snapt en schijt heeft aan de regels.

De voorstelling BRUUD van Ruud Smulders is op vrijdag 23 april om 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling BRUUD van Ruud Smulders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling BRUUD van Ruud Smulders zie je vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier