Woensdag in Op1: Kees Jansma over de definitieve selectie van het Nederlands elftal

Woensdag in Op1: Kees Jansma over de definitieve selectie van het Nederlands elftal
Dit zijn de gasten van woensdag 26 mei

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 25 mei

  • Bondscoach Frank de Boer heeft de selectie bekend gemaakt waarmee het Nederlands Elftal vanaf volgende maand om de Europese titel gaat strijden. Op het laatste moment zijn Bizot, Bergwijn, El Ghazi, Hateboer, Karsdorp, St Juste, Tete en Vilhena afgevallen.Kees Jansma deelt vanavond bij Op1 zijn visie op de kansen van Oranje.

  • De legendarische Bob Dylan is deze week tachtig geworden. Hij was stem van de protestgeneratie en de eerste popzanger die de Nobelprijs voor de literatuur won. Zestig jaar na z’n eerste optreden weet hij nog niet van ophouden. Columnist Nico Dijkshoorn en singer-songwriter Tim Knol zijn nog altijd diep onder de indruk. Vanavond bij Op1 brengen ze een ode en treden ze op met een nummer van hem.

  • Kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, Nabil B., wil voorlopig geen enkele medewerking meer verlenen. Gisteravond liet hij het Openbaar Ministerie weten de overeenkomst op te schorten, vanwege ernstige conflicten met de staat over zijn veiligheid. Zijn advocaten Onno de Jong en Peter Schouten vertellen vanavond bij Op1 waarom B. deze keuze heeft gemaakt en rechtbankverslaggever Saskia Belleman weet wat dit betekent voor het vervolg van het megaproces.

  • Het is volgende week alweer een jaar geleden dat Marc de Hond overleed aan de gevolgen van kanker. Voor zijn vrouw Remona Fransen en de twee kinderen is het gemis nog steeds voelbaar, maar de voormalig topsporter, presentator, theatermaker én schrijver weet ook na zijn dood nog dromen te verwezenlijken. Vanavond bij Op1 vertelt Remona hoe een laatste wens van Marc nog in vervulling gaat.

  • Betaalbare huizen, minder bijstand en beter onderwijs. Er moet minimaal een half miljard worden geïnvesteerd in de grote steden, anders is een diepe armoedekloof volgens verschillende burgemeesters niet meer te voorkomen. Vanavond bij Op1 leggen burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en directeur Nationaal Programma Rotterdam-Zuid Marco Pastors uit hoe zij politiek Den Haag willen overtuigen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Kees Jansma over de definitieve selectie van het Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier