Nieuw programma De kleine boerderij vanaf maandag 31 mei te zien op NPO 1

Nieuw programma De kleine boerderij vanaf maandag 31 mei te zien op NPO 1
M en De Vooravond hebben zomerstop

Kijktip :

Voor de talkshows De Vooravond en M is de zomerstop aangebroken en dus zendt NPO 1 vanaf maandag 31 mei het nieuwe programma De kleine boerderij uit, waarin we vier stellen volgen die hun droom willen waarmaken.

De kleine boerderij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Varkens en koeien
Zoals de naam van het programma al aangeeft willen ze allemaal een kleine boerderij runnen. De stellen hebben de meest uiteenlopende achtergronden. Ze waren werkzaam in de ICT, als docent of als tandarts. Nu hebben ze hun leven echter compleet omgegooid en kiezen ze voor een bestaan tussen de varkens, koeien en geiten in de wei. Hoe gaan ze daarmee om?

Regels
Wat betekent het voor deze mensen om dicht bij de natuur te staan en verantwoordelijk te zijn voor wat de consument op zijn bordje krijgt? Dat zullen de stellen gedurende het programma ontdekken. Uiteraard krijgen ze ook te maken met de Europese regels en moeten ze zich verdiepen in het stikstof- en mestbeleid. Ze willen allemaal heel goed wat ze willen: duurzaam boeren.

Het nieuwe programma De kleine boerderij is vanaf maandag 31 mei zes werkdagen om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De kleine boerderij terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De kleine boerderij vanaf maandag 31 mei te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV