Vanavond op tv: start De Oranjezomer, junioreditie I Can See Your Voice

Vanavond op tv: start De Oranjezomer, junioreditie I Can See Your Voice
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 juni

Kijktip :

Vanavond gaat op SBS6 de talkshow De Oranjezomer van start met het welbekende VI-trio. Op RTL 4 sluit I Can See Your Voice het tweede seizoen af met een speciale junioreditie, met gastartiest Silver Metz. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 10 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Opstandelingen: herrie door motorcrossbaan

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in het conflict over de motorcrossbaan in het Friese Makkinga. Al meer dan 75 jaar is Makkinga trots op haar motorcrossbaan, de Prikkedam. Maar als Roel en Constance ernaast komen wonen ervaren ze, net als hun buren, geluidsoverlast. De gemeente probeert al jaren te gedogen dat geluidsnormen worden overschreden, maar Roel gaat juridisch het gevecht aan en dwingt de gemeente tot handhaving.


I Can See Your Voice: junioreditie

RTL 4
20:30 uur

De laatste aflevering van dit seizoen van I Can See Your Voice is een speciale junioreditie met zeven kinderen tussen de 10 en 15 jaar op het podium. De 13-jarige zanger Silver Metz, die in 2019 The Voice Kids won, is de gastartiest die zal moeten raden wie van de zeven echt kan zingen en wie iedereen compleet voor de gek houdt. Ook in deze aflevering helpen de bekende panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley een handje mee.


Nieuw: Manhunt - Deadly Games

Veronica
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Manhunt heeft als ondertitel 'Deadly Games'. Het is de opvolger van 'Unabomber'. De serie gaat over de klopjacht naar de dader achter de aanslag op de Olympische Spelen in Atlanta van 1996. De klopjacht wendt zich tot de bewaker Richard Jewell, die de onderzoekers probeerde te helpen.


Slot: A Perfect Planet

NPO 1
20:35 uur

De laatste aflevering van de Britse natuurdocumentaireserie A Perfect Planet gaat over onszelf, over de mens. Ons moderne leven is nagenoeg op alle vlakken volledig afhankelijk van energie die wordt gewonnen uit fossiele brandstoffen. Bij de verbranding daarvan komen grote hoeveelheden CO2 vrij, waardoor wij in feite hetzelfde effect op de aarde hebben als een supervulkaan: de mensheid stoot CO2 uit in een tempo dat nog hoger ligt dan tijdens de prehistorische mega-uitbarstingen die in het verleden bijna al het leven op aarde wegvaagden.


Docu: Johan Cruijff - En un momento dado

NPO 3
23:00 uur

Aan de vooravond van het EK voetbal, dat vrijdagavond begint, herhaalt NPO 3 de beroemde documentaire En un momento dado over Johan Cruijff in zijn FC Barcelona-periode. In de film wordt zijn sportieve en culturele impact op de club duidelijk en zijn impact op de rest van Catalonië. Het is een documentaire over de invloed van de 'voetbalheilige' op het Catalaanse leven, voelen en denken.


Nieuw: De Oranjezomer

SBS 6
23:00 uur

Het bekende trio van Veronica Inside is twee maanden lang dagelijks te zien op SBS6 met hun talkshow De Oranjezomer, tijdens het EK, de Tour de France en de Olympische Spelen. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven twee maanden achtereen hun kijk op het nieuws en de actualiteit rondom de belangrijkste sportevenementen, in politiek Den Haag, op het gebied van entertainment en meer.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start De Oranjezomer, junioreditie I Can See Your Voice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV